Hem

Samtalsterapi

Målet med samtalsterapi kan vara många och kan behövas vid flera tillfällen i livet.

Du kanske står inför en förändring där du måste ta ett val. Där kan du bli hjälpt med  att kunna sortera fritt bland dina handlingar, tankar och känslor.

Bär du  på sorg eller vilar en tung börda på dina axlar som du vill bli av med. Stress på jobbet eller känner du att du inte passar in. Då kanske du behöver bli mer medveten och lära dig att leva som du behöver och inte som någon har lärt dig att leva.

Pris: Enskild terapi 700 kr

        Parterapi 1050 kr


Gruppterapi

Den största vinsten med gruppterapi är att deltagarna delar med sig av sina känslor och upplevelser vilket kan vara väldigt kraftfultl och läkande. I den dynamik som utvecklas i gruppterapin kommer var och en av deltagarna att visa sitt typiska sätt att uppfatta, reagera på och relatera till andra människor. Beteenden som på ett unikt sätt tydliggörs och därmed kan bearbetas.Många problem är  relaterade till kommunikation och relationer till andra människor. Där kan gruppen fungera som en oas där man kan känna sig trygg medan man lär sig att förstå hur man relaterar samt kommunicerar med omgivningen.Ta kontroll över ditt liv!


 


     


Ring eller maila mig för en konsultation.

070-9670740

info@samtalochutveckling.se


Jag finns i lokal hos Hälsans hus vid Mårtentorget 6, 22351 Lund


Välkommen!

Copyright © All Rights Reserved